Jobdirumah REVIEW

Jobdirumah ini memberi latihan dengan tawaran kerja-kerja jenis pekerjaan bebas (freelance) yang bertanggungjawab untuk mengumpul maklumat dari internet, memasukkan maklumat ke dalam sistem, membuat kajian maklumat yang dikumpul, menyediakan laporan dan kerja-karja am yang berkaitan.Kerja-kerja yang ditawarkan adalah daripada syarikat-syarikat antarabangsa, jadi syarat-syarat untuk menyertai wajib ada pada anda sebelum menyertai program bekerja dari rumah ini. Dengan menyertai Jobdirumah ini, anda akan diberikan panduan asas secara online dan video tutorial sebelum anda memulakan kerja yang akan diberi oleh majikan antarabangsa kepada anda.

Setelah anda mengikuti program latihan bekerja dirumah ini, anda boleh mendapat 2 pendapatan sampingan:

1) Dengan menjadi freelance
- Anda bekerja dengan majikan antarabangsa. Siapkan projek yang diberikan oleh majikan. Setelah majikan berpuas hati dengan hasil kerja anda, majikan akan memberikan anda bayaran yang telah dijanjikan dalam USD (3 kali ganda dari wang Malaysia).

2) Dengan menjadi agen affiliate
- Kerja anda mudah sahaja. Anda akan diberikan ID untuk melakukan promosi website Jobdirumah. Jika ada yang menyertai, anda akan dibayar melalui bank Malaysia pada hari Isnin-Jumaat.

Program latihan ini dikenakan RM50 adalah untuk bayaran khidmat latihan yang diberikan kepada anda dan juga membayar kepada agen yang mempromosikan website mereka.

Masih tidak percaya dengan Jobdirumah? Jom baca apa kata mereka yang telah menyertai DISINI

Ramai yang telah mencuba dan mempraktikkan apa yang Jobdirumah ajar. Mereka juga telah menerima banyak projek untuk disiapkan dan menerima bayaran atas hasil kerja yang mereka siapkan.

Jadi, jika anda berminat untuk menyertai Jobdirumah Sila KLIK DISINI untuk mendaftar.

All the best!

3 comments:

  1. nk tnye...kne kluarkan modal sndiri ke???

    ReplyDelete
  2. maaf nak bertanya kalau saya tiba3 nak berhenti dari nak teruskan kerja ini mcm mana??

    ReplyDelete
  3. nak tanye paypal acc yg diperlukan tu personalke premier

    ReplyDelete