Sunday, July 15, 2012

Bukti Pendapatan Projek Jobdirumah..

Maaf dah lama saya tak update blog nie. Baru2 nie ade yang bertanye kat saya, apa bukti yang saya mendapat pendapatan.. Ok ini pendapatan yang saya dapat..





Ini bukti pendapatan yang saya terima melalui latihan Jobdirumah. Dan Yes! Korang WAJIB kena ade Paypal untuk menerima bayaran daripada company international or individu bergantung pada siapa yang menawarkan pekerjaan kepada anda. Tak tahu ape tu Paypal? Sebab tu kena join :) Semua dah diterangkan dalam latihan..

Ini pendapatan saya membuat website dan install  plugin dalam website. Pendapatan bukanlah fixed so lain orang lain service lain pendapatan korang akan dapat bergantung kepada pihak yang mengambil anda bekerja. Saya nasihatkan korang bermula dari bawah dulu :)

Maaf nama majikan saya dan email majikan terpaksa di blank kerana privacy. Ini saya mengunakan 2 email dalam 1 akaun Paypal. Sebab tu ada 2 beza email disana. Tak percaya? Try contact saya guna email tu :p

Ok setakat ini saje.. Berminat sila daftar dengan klik banner disebelah kanan ni >>>>>>