Sunday, May 20, 2012

Alah.. Menipulah Jobdirumah nie...

Ramai yang masih teragak-agak dan mengatakan Jobdirumah ini penipu. Ini disebabkan mereka pernah terkena dengan janji-janji memberi kerja selepas mendaftar dari website lain, habuk pun tak ade dan buat kerja macam mereka dan mereka promote sana sini. Ini salah satu screenshot saya ambik..


Saya tak salahkan mereka marah2 macam tu sekali dan saya faham mereka pun dah banyak kali tertipu dengan kerja sebegini. Seperti yang saya terangkan dalam entry sebelum ini, saya pun pernah banyak kali tertipu tapi saya jenis tak putus asa untuk mencuba. Ini yang saya balas pada mereka..


Apa yang mereka marah2 tu bukan mereka yang dah join Jobdirumah tapi mereka join website lain yang menawarkan kerja sama seperti Jobdirumah. Mereka tertipu dan menyalahkan Jobdirumah ini salah satu daripada scammer seperti yang ada dimerata dalam web. Seperti yang saya TERANGKAN masa saya bagi iklan, suruh mereka baca dan fahami kenapa Jobdirumah mengenakan charge pendaftaran. Entry ni pun saya dah menerangkan sebelum ini, sila baca. 

Setakat ini sahaja, nantikan entry yang seterusnya..


3 comments:

  1. trima kasih berminat baca blog sy :)

    sory sejak2 nie sy sibuk, so xade mase nk update..

    ini pon sempat curi masa kejap hehe~ berminat baca lar entri trbaru saye :)

    ReplyDelete
  2. bleh sye tnye btoi ke sye x nk ditipu

    ReplyDelete