Sunday, May 20, 2012

Alah.. Menipulah Jobdirumah nie...

Ramai yang masih teragak-agak dan mengatakan Jobdirumah ini penipu. Ini disebabkan mereka pernah terkena dengan janji-janji memberi kerja selepas mendaftar dari website lain, habuk pun tak ade dan buat kerja macam mereka dan mereka promote sana sini. Ini salah satu screenshot saya ambik..


Saya tak salahkan mereka marah2 macam tu sekali dan saya faham mereka pun dah banyak kali tertipu dengan kerja sebegini. Seperti yang saya terangkan dalam entry sebelum ini, saya pun pernah banyak kali tertipu tapi saya jenis tak putus asa untuk mencuba. Ini yang saya balas pada mereka..


Apa yang mereka marah2 tu bukan mereka yang dah join Jobdirumah tapi mereka join website lain yang menawarkan kerja sama seperti Jobdirumah. Mereka tertipu dan menyalahkan Jobdirumah ini salah satu daripada scammer seperti yang ada dimerata dalam web. Seperti yang saya TERANGKAN masa saya bagi iklan, suruh mereka baca dan fahami kenapa Jobdirumah mengenakan charge pendaftaran. Entry ni pun saya dah menerangkan sebelum ini, sila baca. 

Setakat ini sahaja, nantikan entry yang seterusnya..


Thursday, May 10, 2012

Monday, May 7, 2012

Komisen ke-5 dah masyukk..

Ini bukti bayaran komisen yang terima pada hari ini..

*klik gambar untuk paparan yang jelas

Anda bila lagi mahu cuba? Klik sini untuk mendaftar.. 

Thursday, May 3, 2012

Tahukah anda? Bersama Jobdirumah, anda boleh dibayar hanya kerja komen FACEBOOK dan YOUTUBE?

Pada mulanya, saya tak tahu boleh buat duit dengan hanya komen dan beri rating di laman-laman website yang popular seperti:


  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Digg
  • Stumbleupon
  • Dan banyak lagi....
Ini adalah contohnya....



Syarat yang paling penting! Anda mesti ada akaun-akaun tersebut untuk buat komen2, LIKE mereka punya fanpage dan memberi rating! 

Mudahkan!

Apa tunggu lagi? Daftar lar sekarang DISINI!

Selamat mencuba^^

Tuesday, May 1, 2012

Kenapa perlu bayar RM50?

Ramai yang bertanyakan pada saya, kenapa perlu bayar pendaftaran sebanyak RM50? Nak cari kerja perlu ker bayar?

Macam nie..
Anda yang nak pergi kerja pun kena ada jugak modal keluar untuk petrol or tambang bas untuk kesana. Betul tak? Sementara tunggu hujung bulan masuk gaji..

Cuba anda baca balik kenapa dikenakan bayaran di Jobdirumah..


Bayaran yang dikenakan sebanyak RM50 adalah untuk kos mereka menyediakan latihan dalam bentuk penulisan online dan juga video tutorial cara untuk mendapatkan kerja dirumah dengan cara yang betul.

Proses ini sama macam cari kerja biasa, majikan akan lihat permohonan dan kalau layak mereka akan beri projek. Bezanya, semua kerja ini boleh buat di rumah.

Anda boleh Google sendiri untuk cari tawaran kerja dirumah. Tapi anda perlu tahu cara dan dimana  untuk mencari kerja di rumah dengan betul. Ini tidak sama sekali melibatkan anda dalam perniagaan seperti MLM, PTC, mencari downline dan seumpama dengannya.

p/s: lepas mendaftar, anda juga boleh menguji kepantasan menaip bila anda login Jobdirumah..

Selamat mencuba^^