Saturday, April 28, 2012

Contoh-contoh tugasan yang diberikan..

Contoh tugasan:


  • Data Entry
  • Menaip Dokumen
  • Mengumpul Maklumat
  • Menulis Artikal
  • Menulis Laporan
  • Khidmat Pelanggan
  • Pembantu MAya
  • Tugas Perkeranian
  • Dan banyak lagi....

Setiap hari pada pukul 8pagi Jobdirumah akan mengirim emel senarai kerja-kerja daripada syarikat2 kepada anda.

Contoh2 adalah seperti berikut:





Ini menunjukkan bahawa kerja ini benar2 wujud. Jika anda berminat sila daftar disini segera, Jobdirumah tempat adalah terhad. Terima kasih...

23 comments:

  1. salam...boleh tunjukkan caranya x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye xtau nak terang mcm mane.. sbb ade byk keje yg brlainan
      ikot kemampuan sendiri

      Delete
    2. cara buat kerja.. majikan akan terangkan dan beri senarai nanti.. seperti sye ckp ikot kemampuan n skill awk :)

      Delete
  2. ianya buknlah free kn? kna byr jugak rm50 kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes cik hana :)

      knape kne byr rm50? entri pon sy dh buat.. :)

      Delete
  3. Saya ingin tahu lebih lanjut tentang kerja ni. boleh email saya di zuha_nis@ymail.com, semoga senang untuk saya tanya apa-apa yang saya kurang jelas

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenye sye dh berikan byk detail dh nie dlm entri..huhuk~

      kalo tanye berkenaan kerja yg ditawarkan tu sy xdpt nk bantu sbb sy xtau skill awk dan byk kategori kerja yg ditawarkan.. lebih detail tnye majikan berkenaan kerja yg awk nk buat..

      Delete
  4. bidding reward tu apa mksd die?...boleh terangkn dgn lebih detail?

    ReplyDelete
  5. reward tu bayaran/budget yg company/individu tu yg akan beri utk menyiapkan keje tu

    ReplyDelete
  6. serius ke bnd ni tak tipu? rata2, iklan berkenaan keje dari rumah, mesti bayar sekian-sekian, then dapat e-book la, dpt tips2 la.. berbaloi ke tak utk try job macam ni?
    TQ atas feedback.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes cik farah, kalau x sy xdapat income (sila refer entri baru sy)..

      Jobdirumah nie boleh dipercayai kalau website selain tu sy xpasti tp kebanyakannye tipu..

      Delete
  7. wawa,saya nak tnye...kalau CIMB transfer ke acc MAYBANK tu blh x utk byrn pndaftaran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenye boleh.. cuma nnt hantar borang pengesahan tu skali dgn bukti pembelian.. maybe yg nie amek masa dorg nk approve

      Delete
  8. Salam..nk ty ckit...mcne nk tahu kita punya lg bgos dr org lain utk dpt kn iob trsbot...then mcmne diorg nk menilai.kemampuan kita utk buat sesuatu job tu?

    ReplyDelete
  9. Jobdirumah mmg terbukti meyakinkan...dah ramai yang berjaya mencari pendapatan tambahan...termasuk saya...hihi

    ReplyDelete
  10. kalo umur tak capai 18 thn bole join tak...sebab nak simpan duit utk U nanti...skrg tgah tunggu result SPM..Harap ada yg boleh membantu..emailkan di zulqarnain0000@live.com.my

    ReplyDelete
  11. sy baru join bende ni...boleh x email kan sy contoh data entry yg saudari pernah siapkan atau sebarang rujukan bole sy tgk sbb sy xberapa pndai sgt ttg kerja ni tp minat utk berlajar tu ade..sy dh kaji kt google..dari sy x tau buka M.Office Excel skg dh tau buat sdikit sbnyk ttg masukkan data..dan skg sy tgh belajar menaip dgn pntas..boleh dikatakan sy ni newbie..tolong ye hamba allah yg ingin mencari ilmu ini
    kalau sudi e-mail kan pd sy di saiful.nazli@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Job dirumah penyedia panduan kerja dari rumah yang tak asing lagi. Antara panduan yang betul dan terbukti berkesan. Jobdirumah bukannya penipu.

    ReplyDelete
  13. boleh guide saye ? saye baru lepasan spm . bile suruh kakak yg dah berkerja , jwon yg selalu dpt bnde ni menipu . haih . guide me plis ;)
    nadhirah98nad@gmail.com

    ReplyDelete
  14. boleh x email kan sy contoh data entry yg saudari pernah siapkan atau sebarang rujukan yg bole sy tgk

    ReplyDelete