Tuesday, April 24, 2012

Alhamdulillah komisen masyukkk hari ini...

Syukur Alhamdulillah hari ini komisen yang saya jana melalui Jobdirumah telah pun masyukkk dalam akaun bank saya...

Tak percaya? Ini buktinya..



Kepada yang berminat untuk join sila ke www.jobdirumah.com

Terima kasih kerana sudi terjah entri ini.

6 comments:

  1. salam.. nk tnya. wat keje ap ye nk dpt duit nh? tggu die bg email br wat ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. contoh2 keje dh diberikn dlm entri sye :)

      mereka akn senaraikn keje yg available ke emel awk atau boleh login ke Jobdirumah (kpd yg dh join) utk senarai ikot kategori.. so plih yg mane anda mampu :)

      Delete
  2. sy masih x fhm nape komisen awk RMpuluh2 je sedgkn pihk klik solution kate USDratus2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie komisen dr affiliate.. bace kat tab review~ kalo USD tu tgk entri trbaru....

      Delete
  3. sori nk tanye klu mcm wawa dh berapa projek dh buat?

    ReplyDelete
  4. nk tanye lgi,komisen dr affiliate tu kena register jgak atau auto?

    ReplyDelete