Sunday, July 15, 2012

Bukti Pendapatan Projek Jobdirumah..

Maaf dah lama saya tak update blog nie. Baru2 nie ade yang bertanye kat saya, apa bukti yang saya mendapat pendapatan.. Ok ini pendapatan yang saya dapat..





Ini bukti pendapatan yang saya terima melalui latihan Jobdirumah. Dan Yes! Korang WAJIB kena ade Paypal untuk menerima bayaran daripada company international or individu bergantung pada siapa yang menawarkan pekerjaan kepada anda. Tak tahu ape tu Paypal? Sebab tu kena join :) Semua dah diterangkan dalam latihan..

Ini pendapatan saya membuat website dan install  plugin dalam website. Pendapatan bukanlah fixed so lain orang lain service lain pendapatan korang akan dapat bergantung kepada pihak yang mengambil anda bekerja. Saya nasihatkan korang bermula dari bawah dulu :)

Maaf nama majikan saya dan email majikan terpaksa di blank kerana privacy. Ini saya mengunakan 2 email dalam 1 akaun Paypal. Sebab tu ada 2 beza email disana. Tak percaya? Try contact saya guna email tu :p

Ok setakat ini saje.. Berminat sila daftar dengan klik banner disebelah kanan ni >>>>>>

Sunday, May 20, 2012

Alah.. Menipulah Jobdirumah nie...

Ramai yang masih teragak-agak dan mengatakan Jobdirumah ini penipu. Ini disebabkan mereka pernah terkena dengan janji-janji memberi kerja selepas mendaftar dari website lain, habuk pun tak ade dan buat kerja macam mereka dan mereka promote sana sini. Ini salah satu screenshot saya ambik..


Saya tak salahkan mereka marah2 macam tu sekali dan saya faham mereka pun dah banyak kali tertipu dengan kerja sebegini. Seperti yang saya terangkan dalam entry sebelum ini, saya pun pernah banyak kali tertipu tapi saya jenis tak putus asa untuk mencuba. Ini yang saya balas pada mereka..


Apa yang mereka marah2 tu bukan mereka yang dah join Jobdirumah tapi mereka join website lain yang menawarkan kerja sama seperti Jobdirumah. Mereka tertipu dan menyalahkan Jobdirumah ini salah satu daripada scammer seperti yang ada dimerata dalam web. Seperti yang saya TERANGKAN masa saya bagi iklan, suruh mereka baca dan fahami kenapa Jobdirumah mengenakan charge pendaftaran. Entry ni pun saya dah menerangkan sebelum ini, sila baca. 

Setakat ini sahaja, nantikan entry yang seterusnya..


Thursday, May 10, 2012

Monday, May 7, 2012

Komisen ke-5 dah masyukk..

Ini bukti bayaran komisen yang terima pada hari ini..

*klik gambar untuk paparan yang jelas

Anda bila lagi mahu cuba? Klik sini untuk mendaftar.. 

Thursday, May 3, 2012

Tahukah anda? Bersama Jobdirumah, anda boleh dibayar hanya kerja komen FACEBOOK dan YOUTUBE?

Pada mulanya, saya tak tahu boleh buat duit dengan hanya komen dan beri rating di laman-laman website yang popular seperti:


  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Digg
  • Stumbleupon
  • Dan banyak lagi....
Ini adalah contohnya....



Syarat yang paling penting! Anda mesti ada akaun-akaun tersebut untuk buat komen2, LIKE mereka punya fanpage dan memberi rating! 

Mudahkan!

Apa tunggu lagi? Daftar lar sekarang DISINI!

Selamat mencuba^^

Tuesday, May 1, 2012

Kenapa perlu bayar RM50?

Ramai yang bertanyakan pada saya, kenapa perlu bayar pendaftaran sebanyak RM50? Nak cari kerja perlu ker bayar?

Macam nie..
Anda yang nak pergi kerja pun kena ada jugak modal keluar untuk petrol or tambang bas untuk kesana. Betul tak? Sementara tunggu hujung bulan masuk gaji..

Cuba anda baca balik kenapa dikenakan bayaran di Jobdirumah..


Bayaran yang dikenakan sebanyak RM50 adalah untuk kos mereka menyediakan latihan dalam bentuk penulisan online dan juga video tutorial cara untuk mendapatkan kerja dirumah dengan cara yang betul.

Proses ini sama macam cari kerja biasa, majikan akan lihat permohonan dan kalau layak mereka akan beri projek. Bezanya, semua kerja ini boleh buat di rumah.

Anda boleh Google sendiri untuk cari tawaran kerja dirumah. Tapi anda perlu tahu cara dan dimana  untuk mencari kerja di rumah dengan betul. Ini tidak sama sekali melibatkan anda dalam perniagaan seperti MLM, PTC, mencari downline dan seumpama dengannya.

p/s: lepas mendaftar, anda juga boleh menguji kepantasan menaip bila anda login Jobdirumah..

Selamat mencuba^^

Saturday, April 28, 2012

Contoh-contoh tugasan yang diberikan..

Contoh tugasan:


  • Data Entry
  • Menaip Dokumen
  • Mengumpul Maklumat
  • Menulis Artikal
  • Menulis Laporan
  • Khidmat Pelanggan
  • Pembantu MAya
  • Tugas Perkeranian
  • Dan banyak lagi....

Setiap hari pada pukul 8pagi Jobdirumah akan mengirim emel senarai kerja-kerja daripada syarikat2 kepada anda.

Contoh2 adalah seperti berikut:





Ini menunjukkan bahawa kerja ini benar2 wujud. Jika anda berminat sila daftar disini segera, Jobdirumah tempat adalah terhad. Terima kasih...

Thursday, April 26, 2012

2 Komisen Sekali Gus Masyukkk!!

Hari nie demam2 pon duit masyukk, syukur alhamdulillah rezeki diberikan..
Bukak aje tablet dengan keadaan mata kuyu saje terus terbeliak tengok bawah nie..



Tuesday, April 24, 2012

Alhamdulillah komisen masyukkk hari ini...

Syukur Alhamdulillah hari ini komisen yang saya jana melalui Jobdirumah telah pun masyukkk dalam akaun bank saya...

Tak percaya? Ini buktinya..



Kepada yang berminat untuk join sila ke www.jobdirumah.com

Terima kasih kerana sudi terjah entri ini.

Monday, April 23, 2012

Adakah Jobdirumah Scam atau Penipu?

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri



KISAH SAYA ATAU BOLEH DIKATAKAN TESTIMONI?

Saya nie graduan menganggur yang dulu bingung mencari sana sini kerja. Saya terjumpa website yang menawarkan bekerja dirumah ini. Saya baca penerangan di website tersebut tapi masih kurang yakin, al maklum lar dah pernah banyak kali tertipu kerja seumpama tu. Tapi saya nie jenis tak mudah putus asa. Saya mula 'tanya' pak cik Google dan mak cik Yahoo. Malangnya saya tak jumpa pun orang komplen pasal kerja yang ditawarkan tu. Saya tak puas hati, sampai encik Youtube pun saya pergi 'tanya'. Tak jumpa jugak yang mengatakan kerja nie scam/penipu. Jadi saya pun mengambil keputusan untuk join sekadar mencuba lagipun tak mahal. Masa tu saya terpikir kalau tertipu lagi bukan rezeki saya lar. Selagi tak mencuba mana kita nak tahu? Betul tak?.


Saya dah buat bayaran dan keesokannya terima panduan-panduan yang mereka janjikan. Alhamdulillah setelah mencuba memang terbukti benar kata-kata mereka yang pernah cuba selama ini. Rugi saya tak mencuba awal-awal. Kerja-kerja yang mereka berikan tak lar susah mana pun. Syukur akhirnya dapat jugak buat duit dirumah jer.

Kepada yang berminat sila ke link ini [ http://goo.gl/rwpsn ] dan fahami penerangan mereka.

Jika berminat boleh terus mendaftar. Jika tidak berminat, anda boleh tutup website tu dan cari kerja lain. Saya tak rugi apa-apa pun. Saya hanya memberi peluang sahaja. Terpulang kepada anda 'Take it or Leave it'.


Jika masih kurang paham, sila komen dibawah nie.

Insyaallah ade kesempatan saya akan reply pertanyaan anda.

Saya ulang sekali lagi. Kerja dirumah ini HANYA UNTUK ORANG YANG SERIUS MENCARI KERJA!. Jika anda seorang yang PEMALAS! Kerja ini bukan untuk anda!

Terima Kasih kerana meluangkan masa untuk membaca''. Selamat mencuba!