Sunday, July 15, 2012

Bukti Pendapatan Projek Jobdirumah..

Maaf dah lama saya tak update blog nie. Baru2 nie ade yang bertanye kat saya, apa bukti yang saya mendapat pendapatan.. Ok ini pendapatan yang saya dapat..





Ini bukti pendapatan yang saya terima melalui latihan Jobdirumah. Dan Yes! Korang WAJIB kena ade Paypal untuk menerima bayaran daripada company international or individu bergantung pada siapa yang menawarkan pekerjaan kepada anda. Tak tahu ape tu Paypal? Sebab tu kena join :) Semua dah diterangkan dalam latihan..

Ini pendapatan saya membuat website dan install  plugin dalam website. Pendapatan bukanlah fixed so lain orang lain service lain pendapatan korang akan dapat bergantung kepada pihak yang mengambil anda bekerja. Saya nasihatkan korang bermula dari bawah dulu :)

Maaf nama majikan saya dan email majikan terpaksa di blank kerana privacy. Ini saya mengunakan 2 email dalam 1 akaun Paypal. Sebab tu ada 2 beza email disana. Tak percaya? Try contact saya guna email tu :p

Ok setakat ini saje.. Berminat sila daftar dengan klik banner disebelah kanan ni >>>>>>

Sunday, May 20, 2012

Alah.. Menipulah Jobdirumah nie...

Ramai yang masih teragak-agak dan mengatakan Jobdirumah ini penipu. Ini disebabkan mereka pernah terkena dengan janji-janji memberi kerja selepas mendaftar dari website lain, habuk pun tak ade dan buat kerja macam mereka dan mereka promote sana sini. Ini salah satu screenshot saya ambik..


Saya tak salahkan mereka marah2 macam tu sekali dan saya faham mereka pun dah banyak kali tertipu dengan kerja sebegini. Seperti yang saya terangkan dalam entry sebelum ini, saya pun pernah banyak kali tertipu tapi saya jenis tak putus asa untuk mencuba. Ini yang saya balas pada mereka..


Apa yang mereka marah2 tu bukan mereka yang dah join Jobdirumah tapi mereka join website lain yang menawarkan kerja sama seperti Jobdirumah. Mereka tertipu dan menyalahkan Jobdirumah ini salah satu daripada scammer seperti yang ada dimerata dalam web. Seperti yang saya TERANGKAN masa saya bagi iklan, suruh mereka baca dan fahami kenapa Jobdirumah mengenakan charge pendaftaran. Entry ni pun saya dah menerangkan sebelum ini, sila baca. 

Setakat ini sahaja, nantikan entry yang seterusnya..


Thursday, May 10, 2012

Monday, May 7, 2012

Komisen ke-5 dah masyukk..

Ini bukti bayaran komisen yang terima pada hari ini..

*klik gambar untuk paparan yang jelas

Anda bila lagi mahu cuba? Klik sini untuk mendaftar..